Bug 12479 - Web GUI: Copying a NAT Firewall Rule displays incorrect source port
Summary: Web GUI: Copying a NAT Firewall Rule displays incorrect source port
Status: ON_QA
Alias: None
Product: IPFire
Classification: Unclassified
Component: --- (show other bugs)
Version: 2
Hardware: all All
: - Unknown - Minor Usability
Assignee: Alexander Marx
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks: FWBUGS
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2020-09-04 12:47 UTC by Bug Mann
Modified: 2021-04-20 21:03 UTC (History)
4 users (show)

See Also:


Attachments
Web GUI: copied firewall rule using NAT, label error (8.14 KB, image/png)
2020-09-04 12:47 UTC, Bug Mann
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Bug Mann 2020-09-04 12:47:20 UTC
Created attachment 775 [details]
Web GUI: copied firewall rule using NAT, label error

Copy a firewall rule that uses Destination NAT (and Protocol Preset Service).
Edit the copied rule to use a different preset service.
Firewall Destination label still shows original source port, not new port.
Screen grab attached.

Thanks
Comment 1 Larsen 2021-03-02 17:18:45 UTC
I can confirm this bug.

To correct the problem, you have to switch "Protocol" from "-Preset-" to TCP or anything else and save. After that, set to "-Preset-" again and IPFire will use the correct external port.
Comment 2 Alexander Marx 2021-03-23 17:07:27 UTC
This one is fixed.
https://patchwork.ipfire.org/patch/3952/
Comment 3 Peter Müller 2021-03-23 17:27:30 UTC
First: Thank you for working on this, and sorry for my tardy reply.

Second: According to https://wiki.ipfire.org/devel/bugzilla/workflow, this one is not fixed yet, but MODIFIED. Resetting state...